Milyen amulettet válasszon, vagy tegye meg magának a jó szerencséhez minden kérdésben

Időtlen idők óta minden emberi gondolat arra irányult, hogy szerencsét várjon bármilyen törekvésben.a kézzel készített kis szerencse-amulettA szerencse azonban egyeseknek kedvezett, mások nem. Ugyanakkor a szerencse folyamatosan kísérte a kiválasztottakat. Az ilyen szerencse nem maradhatott észrevétlen. Később kiderült, hogy a szerencsés embernek volt egy kis szerencse-amulettje. A szerencse nagy amulettjének különleges ereje van.

Sok szerencsét talizmán

Már gyermekkorától kezdve az embernek megvannak a kedvenc dolgai, amelyek nélkül még sétálni sem tud. Ez a társ elválaszthatatlanul közel áll a tulajdonoshoz, védőjévé válik tudatalatti szinten. Felnőttként az ember olyan talizmánokat tart, amelyek szerencsét hoznak. Minden amulettnek története van. Egy kis tárgy segít a tulajdonosnak az életben, és a szerencse kis amulettjének hívják.

szerencsés varázsa - patkós medál

Különösen nagyra értékelik azokat az apróságokat, amelyek elvették a halál óráját, megmentve a bajoktól. Őrzik és öröklik a történelemmel együtt. Minél idősebbek a talizmánok, annál több erővel bírnak. A talizmánok több generáció energiáját gyűjtötték össze.

A jelek egész életünkben végigkísérnek minket. A vizsga letett a cipőnkben. A pénzt vonzó pénztárca kizárólag piros. Otthon egy varangy, amelynek érméje van a szájában, az arany levél hegyén ül. És így mindenhol. De vannak speciális amulettek a szerencséhez. Titokban tartják őket, és soha nem válnak el egymástól.

Az ilyen talizmánok többször bizonyították mágikus erejüket tulajdonosuk előtt. Bármilyen tárgy lehet - érme, különleges kavics, zsebkendő. Vannak olyan termékek, amelyeket a tulajdonos jól láthatóan visel. Ezek nagyon nagy talizmánok, egyedi gyártmányok és hatalmi rituálék. Egy ilyen hatalmas termék vonzza a figyelmet, és a szerencse nagy amulettjének hívják. Köztük vannak azok a régiek, akiknek nagy varázserejük van.

Hol lehet beszerezni a talizmánt?

<2_img_rxx>

Ha unod már, hogy szerencsés barátot nézel, emlékeztetned kell magadra a vagyonodat. Az amulett az, amire először szüksége van. Ha nincs szerencsés emléke, létre kell hoznia. A talizmánok megjelenési módja ismert:

talált patkót vagy érmét:
  • ;
  • barkács amulett;
  • egy speciális töltésű amulett, amelyet az üzletből vásároltak.

Ebben az esetben bármelyikük szerencsét hoz, de a saját kezével készítve csak a tulajdonos energiaterét ismeri, és csak neki fog működni. Ha az amulettet pénzért vásárolták, akkor aktiválni kell. Egyszerű összeesküvés és a kezek melege aktiválja a dolgot:

„A talizmánom most védelem és szerencsém! A szerencse hozzám hozza, a csalódottság és a bajok - csökkenteni fogják! "

És ezek után a talizmánoknak mindig a tulajdonosuknál kell lenniük.

Barkács amulett

DIY amulett természetes anyagokból

Hogyan készítsünk amulettet szerencsére és saját kezűleg, a szakirodalom írja, és nem lesz nehéz információt találni. De a varázslat, amelyet be kell engednie az életébe, finom és szeszélyes dolog. A saját készítésű szerencse-amulettek aktívvá válnak:

  • ha a hold fázisa megfelelő;
  • különböző célokra - a gyártás hetének különböző napjai;
  • természetes anyagokat használnak.

Csináld magad termékeket csak a növekvő holdon hozzák létre, és ez a következő hónapban előnyösebb. Ugyanakkor szerdán létre kell hozni a pénzt hozó amuletteket a szerencséhez. A Cupido nyilainak legalkalmasabb napja péntek lesz.

A varázslatokat teljes csendben és nyugalomban kell létrehozni vasárnap. Csak a pozitív és teljes koncentráció segít létrehozni a szerencse varázsát. Ez lehet egy szálakból készült kis baba, öntvény természetes viaszból, a szerencséért készített rúna. Nem számít, hogy az amulett milyen természetes anyagból készült, de az alakja számít.

Amulett forma

a szerencse amulettje kerek lehet

Először meg kell határoznia az elem elkészítésének célját. Ugyanakkor úgy gondolják, hogy a forma meghatározza a mágikus asszisztens irányát. Olyan apró tárgynak kell lennie, amelyet kényelmes ékszerként vagy kulcstartóként viselni. A szerencse varázsa lehet háromszög vagy kerek. De ugyanakkor egy fúrt lyukú érme is működik. Állatfigurák, állatöv jelek, fa díszek használhatók. A nyárfából készített faragott barkácsolás rúna erős segítő lehet. A szerencse vadászait vonzza a kavicsok keresése a vízrendszerek partjain. Egy különleges alakú és az idő által csiszolt követ egy nagy szerencse-amulettnek tartanak. Ha a megtalált kő felhívja magára a figyelmet, akkor talizmánként használható.

A kő csak akkor válik talizmanná, ha erőre kap. Ehhez egyszerű szertartást kell végrehajtania. Háromszor kell megkerülnie egy kis tározót az óramutató járásával ellentétes irányba. Ekkor a kőnek a kezében kell lennie, és mentális üzenetet kell kapnia a tulajdonostól. Fel kell fognia a tulajdonos gondolatait és a sikeres élet elképzeléseit. Ezért járás közben a pozitívra kell összpontosítania. A következő 7 napban gyakrabban kell tartania a követ a kezében, ezzel biztosítva a telepítést. Tehát egy amulettet saját kezűleg hoztak létre.

Talizmánt azonban csak akkor hozhat létre viaszból, ha a hold tele van. Ebben az esetben a talizmánt csak magának öntik el. Ezt a gyártási rítust éjfélkor teljes csendben végzik. Ehhez viasz templomi gyertyára, pohárra és új doboz gyufára van szükség. Pontosan éjfélkor gyertyát kell gyújtania egy pohárban. A poharat a kezével kell összekulcsolnia, energiáját át kell adnia hozzá. És amíg a gyertya ég, ejtsd ki a varázslat varázsszavait:

„A mélykék óceánban egy magas hegyű sziget található. A lyuk hegyében fekete lyuk van. Fekete démonok ülnek a lyukban - átkozják az embereket. Arra kértem őket, a gonosz démonok Isten szolgáját (a kérvényező nevét), hogy ne küldjön nekem bánatokat és szerencsétlenségeket. És amíg a tűz velem van - a szerencse és a boldogság velem van! "

A viasz megkeményedik, és szövetvászon zacskóba kell helyezni, 12 napon belül gyakrabban kell kezelni és fel kell állítani. A talizmán készen áll.

Minden barkácsoló amulett esetében az a közös, hogy csak szerencséért, jó cselekedetekért működnek. Ugyanakkor egy ilyen mágikus tárgy csak a tulajdonosnak van alávetve.

Vigyázat! Találhat egy érmét, és szerencsére talizmánt készíthet belőle. De a kereszteződésben nem veheti fel a dolgokat. Talán a tulajdonos értékkel vetette el gondjait, és az új tulajdonoshoz kerülnek.

A megtalált érmének meg kell tisztulnia egy rituálén, miután három napig szent vízben feküdt. Ezt követően kimondják a megfelelő vagyongyarapodási összeesküvést, és az érme a pénztárcában telepedik le: "Egy érme jött hozzám, de testvéreit hozzám hozta! "Mindenkinek lehet saját talizmánja a jó szerencséhez. De az amulett létrehozása és birtoklása nem tolerálja a pletykákat. Ez az ügy bensőséges, és csak a dologra és annak tulajdonosára vonatkozhat.